Menü

Kedves Vásárlóink!

A Gyöngy akcióban szereplő termékek webshopunkban nem vásárolhatóak meg.

Az akciós termékeket keresse gyógyszertárunkban.

Algoflex Rapid 400 mg kapszula 30x

Kiszerelés:
Akció időtartama: 2024 Január
Fogyasztói ár: 4 209 Ft
Kedvezményes ár: 3 829 Ft

Jellemzők

  • Az Algoflex Rapid hatóanyaga, az ibuprofén a nem-szteroid gyulladáscsökkentők csoportjába tartozik, amelyek a szervezetnek a fájdalomra, gyulladásra és lázra adott reakciójának megváltoztatásával biztosítanak enyhülést.
  • Az Algoflex Rapid a lágy kapszula a folyékony tartalmának köszönhetően könnyen szétesik a szervezetben, és a kapszulából felszabaduló hatóanyag gyorsabban kerül a véráramba, így gyorsabban jut el a fájdalom helyére.
  • Az Algoflex Rapid fejfájás, migrén, fogfájás, hátfájás, menstruációs fájdalmak, izomfájdalmak, láz valamint megfázás és influenza tünetei esetén alkalmazható.
  • Ezen felül, orvosi javaslatra, az Algolfex Rapid alkalmazható idegfájdalmak (neuralgia),  enyhítésére.

Adagolás

  • Az Algoflex Rapid 400 mg lágy kapszula alkalmazása felnőtteknek, serdülőknek és 12 évesnél idősebb gyermekeknek (40 kg testsúlytól) javasolt.
  • Az Algoflex Rapid Mini 200 mg lágy kapszula, az ibuprofén hatóanyagtartalma miatt felnőtteknek, serdülőknek,  és gyermekeknek 6 éves kortól (20 kg testsúlytól) javasolt

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót (gyógyászati segédeszközök/orvostechnikai eszközök esetén a használati útmutatót), vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrend-kiegészítők nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.