Menü

Kedves Vásárlóink!

A Gyöngy akcióban szereplő termékek webshopunkban nem vásárolhatóak meg.

Az akciós termékeket keresse gyógyszertárunkban.

Raphachol tabletta 30x

Kiszerelés:
Akció időtartama: 2024 Április
Fogyasztói ár: 1 459 Ft
Kedvezményes ár: 1 249 Ft
Raphachol tabletta
Egy tabletta tartalma 40,16 mg (fekete retek vizes kivonata (Raphani sat. Extr. Aquosa), 83 mg édeskömény olaj (Foeniculi aetheroleum). A tabletta tartalmaz még laktózt (60), szacharóz (répacukrot) (16), kukoricakeményítőt (14,3), polivinil-pirrolidont (5), Na-karboxi-metil-amilopectint (4) és aerosilt.

Ajánlott ismert epekövesség, tartós/elhúzódó gyomor-, bélpanaszok fennállásakor. Laktóz és örökletes fruktóz intolerancia valamint glükóz-, galaktóz malabszorció eseteiben szintén ne alkalmazza a tablettát.

Tudnia kell, hogy rendeltetésszerű alkalmazása esetén a tabletta egy adagja 0,12 g laktózt, 0,03 g répacukrot tartalmaz. Amennyiben valamilyen emésztési betegségben szenved úgy a tabletta alkalmazását beszélje meg kezelőorvosával.

Szükség esetén gyermekeknek 7 éves kortól a biztonságosabb adagolás miatt a Raphacol granulátum adása javasolt.

Jellemzők

  • Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását több évtizedes felhasználói, népgyógyászati és szakirodalmi adat bizonyítja.
  • A készítmény hatóanyagai (feketeretek kivonat, keserű édeskömény termésolaj) epetermelést fokozó hatásuk révén az epepangást megszüntetik, ezáltal csökken az epekőképződés veszélye.
  • Emésztést javító hatásúak, megszüntetik/csökkentik a puffadást és a teltségérzetet.
  • Az édesköményolaj részben elfedi a feketeretek erős szagát.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót (gyógyászati segédeszközök/orvostechnikai eszközök esetén a használati útmutatót), vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrend-kiegészítők nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.