Menü

 képe
 képe

APIVITA KÉZKRÉM ORBÁNCFŰ MÉHVIASZ 50ML

Kiszerelés: 50 9999
Készlet: 1
kiemelt
2 699 Ft
2 125 Ft + Áfa
(egységár: 53 980 Ft / l)

Termékleírás

Kézkrém száraz, igénybevett bőrre Orbáncfűvel és méhviasszalKoncentrált/tápláló textúra98% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐGörög növényi kivonatokban, méhészeti termékekben és illóolajokban gazdag összetétele a kéz bőrét puhává, rugalmassá, komfortossá és ellenállóbbá teszi. Az APIVITA mindent megtesz a fenntartható környezetért, ezért szigorú szempontok alapján választja ki az összetevőket és a csomagolást. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Nem tartalmaz: parabent, szilikont, ásványi olajat, propilénglikolt, butilénglikolt, ethanolamint, ftalátokat, PCM-t, NM-t.

APIVITA INNOVÁCIÓ:

Természetes infuzum Az APIVITA a termékeiben természetes infuzumokkal (növényi forrázat) helyettesíti a vizet, amely főleg antioxidáns tulajdonságú. A kiválasztott infuzumok hatékonyságát klinikai vizsgálatokkal bizonyítják. Antioxidáns hatásukat a DPPH módszerrel, illetve a polifenol-koncentrációját pedig a Folin-Ciocalteau módszerrel mérik. Az elmúlt néhány évben az APIVITA a görög gyógynövényekből és fűszernövényekből származó infuzumokat tanulmányozta és használta fel a termékeiben. Ez a termék az Olümposz hegységben gyűjtött, három Görög hegyi teafajtából készített infuzumot tartalmaz, mellyel véd a szabadgyökök sejtkárosító hatásától, fokozza a termék hidratáló tulajdonságait.

Használata

Alkalmazza igény szerinti gyakorisággal

Kapcsolódó termékek