Menü

 képe
 képe
Kiszerelés: 200 9999
Készlet: 99999
egeszsegpenztarra
10 099 Ft
7 952 Ft + Áfa
(egységár: 50 495 Ft / l)

Termékleírás

Atoderm Intensive gél-krém kimagaslóan nyugtató, husíto ápolás a nagyon száraz, irritált, atópiás bor számára, innovatív textúrával.

Az Atoderm Intensive gél-krém az első olyan tápláló és viszketéscsillapító bőrápoló termék, amely könnyed és friss, innovatív textúrájának köszönhetően lehetővé teszi az egyszerű felvitelt és gyors beszívódást, különösen a meleg hőmérséklet (pl. nyáron) és/vagy magas páratartalom esetén (amikor egy gazdagabb állagú krém felvitele kevésbé kényelmes a nagyon száraz, atópiás bőr számára.)

A szabadalmazott Skin Barrier Therapy komplex segít megakadályozni a Staphylococcus aureus nevű baktérium megtelepedését és az allergének behatolását, amelyek jelentős mértékben felelősek a bőrirritációért és a szárazság súlyosbodásáért.
Enoxolon összetevője a viszketést kiváltó tényezőket célozza meg, ezáltal megnyugtatva a bőrt.
PP Vitamin tartalma erősíti és helyreállítja a bőrfelszínt.

Azonnal beszívódik, melynek köszönhetően a testápoló használatát követően gyorsan fel tud öltözni. Kitűnő bőrtolerancia.
Bőrgyógyászatilag tesztelt.
Nem ragadós és nem olajos textúra. Illatanyagot nem tartalmaz.

Klinikailag bizonyított hatékonyság az atópiás, irritált bőrrel szemben. Eredmények: 24 órán keresztüli hidratáltság. A bőr nyugodt lesz, és hosszútávon erősödik.

Használata:

Vigye fel az Atoderm Intensive gél-krémet naponta egyszer vagy kétszer az előzetesen megtisztított bőrre.
Használja önmagában vagy dermokortikoszteroidokkal együtt.
Arcra és testre. Felnőttek, gyermekek és csecsemők (kivéve koraszülött csecsemők) számára. Ha a bőr szárazsága továbbra is fennáll, kérjük forduljon egészségügyi szakemberhez.

Kapcsolódó termékek