Menü

 képe
 képe
Kiszerelés: 40 9999
Készlet: 99999
egeszsegpenztarra
5 999 Ft
4 724 Ft + Áfa
(egységár: 149 975 Ft / l)

Termékleírás

A Bioderma Cicabio szárító spray felületi bőrsérülésekre.

Nyugtat, regenerál és véd. Meggyengült és irritált bőrre, valamint nedvedző sebekre egyaránt alkalmazható. Orvosi és gyermekgyógyászati felügyelet mellett tesztelt. A Cicabio Lotion Spray lágy, hatékony nedvszívó porszemcséinek segítségével tartósan szárítja a felületi sérüléseket és kezeli a bőrirritációkat. Három aktív összetevője biológiailag segíti a bőr regenerálódási folyamatát. Antibakteriális hatóanyagai (réz és cink) védik az epidermiszt.

Az ANTALGICINE szabadalom azonnal enyhíti a diszkomfort érzést és csillapítja a viszketést. Kitűnő bőrtolerancia.

Használata

Minden egyes használat előtt rázza fel alaposan a készítményt, amíg kattanó hangot nem hall. Permetezze a Cicabio Lotion Spray-t előzetesen megtisztított bőrére egyszer vagy kétszer az irritált/ sérült területre. Ha arcra használná a terméket, akkor permetezze a tenyerébe vagy egy vattakorong segítségével vigye fel a készítményt. Törölje le a felesleges mennyiséget. Használat után alaposan zárja vissza a kupakot.Használja naponta egyszer vagy kétszer legfeljebb 4-5 napon keresztül, amíg teljesen száraznak nem érzi az érintett területet.

Arcra, testre, ajkakra, külső intim területekre és pelenkával fedett területre egyaránt alkalmazható. Felnőttek, gyermekek és babák (kivéve koraszülött csecsemők) számára. Kerülje a termék szemmel való érintkezését. Ne használja súlyosan sérült vagy váladékozó bőrfelületre. Csak az érintett területre alkalmazza. Ha a bőrirritáció továbbra is fennáll, forduljon egészségügyi szakemberhez.

Kapcsolódó termékek