Menü

 képe
 képe

Bioderma Photoderm Nude Touch Clarie SPF50 40ml

Kiszerelés: 40 9999
Készlet: 2
kiemelt
8 999 Ft
7 086 Ft + Áfa
(egységár: 224 975 Ft / l)

Termékleírás

Egyedülálló UVA/UVB bőrgyógyászati szűrő összetételének köszönhetően optimális védelmet biztosít az UV sugárzás káros hatásai ellen (napégés, napallergia stb). A szűrők mellett a Cellular Bioprotection™* szabadalom belső biológiai védelmet biztosít. Aktiválja a bőr természetes védekezőrendszerét, véd a sejtkárosodás kockázatától és megelőzi a bőr korai öregedését: Cellular Bioprotection® biológiai szabadalom.

100% ásványi szűrő formulája, forradalmi Liquid-to-powder technológiával három lépésben: 1) Alkalmazás után az illékony agánsek elpárolognak, és rendkívül könnyű formulát képeznek. 2) A selymes alkalmazás lehetővé teszi a pigmentek és a szűrők egyenletes eloszlását a bőrön a tökéletesen védett, egyenletes arcbőr érdekében. 3) A hidratáló anyagok áthatolnak a bőr felszíni rétegein, így púderes, matt felületet eredményezve.

Azonnali matt hatás és bőrhibák elleni küzdelem: 1) Mattító és lágy fókuszáló púderszemcsék a kifényesedés ellen. 2) A szalicilsav nyugtatja a bőrt és fokozza az arcbőr ragyogását.

A Fluidactiv™ - Bioderma szabadalom a Photoderm Nude Touch termékben biológiai úton szabályozza a faggyútermelést és minimalizálja a bőrproblémák kialakulását.

Használat

Mindennapi használatra

  • LÉPÉS 1 Rázza fel alaposan a flakont.
  • LÉPÉS 2 Vidd fel a terméket bőségesen az arcbőrödre és a nyakadra, majd egyenletesen oszlasd el. (A felvitt krém mennyiségének csökkentése a védelem hatékonyságát is csökkenti.)
  • LÉPÉS 3 Gyakran alkalmazd újra, főleg úszás és sportolás előtt és után.

Három színárnyalatban kapható. Használd egészséges, sérülésmentes bőrön. Felnőttek részére. A túlzott napsugárzás egészségkárosító hatású lehet.

Kapcsolódó termékek