Menü

 képe
 képe

BIODERMA PHOTODERM SOS NAPÉGÉSRE SPRAY 125ML

Kiszerelés: 125 9999
Készlet: 3
kiemelt
5 999 Ft
4 724 Ft + Áfa
(egységár: 47 992 Ft / l)

Termékleírás

 

Intenzív nyugtató spray napégésre.

 

Intenzív nyugtató spray érzékeny, napégett bőrre. Azonnali hűsítő hatás, hidratálja a bőrt és meghosszabbítja a bőrszín barnaságát. Illatosított, parabénmentes, hipoallergén.

Arcra és testre alkalmazható.

 

Használata

 

Használati utasítás: Használat előtt jól felrázandó! Használja száraz, megtisztított bőrre. A spray-t fújja 20cm távolságról bőrére. Azonnal beszívódik, hagyja megszáradni bőrén. Szembe ne kerüljön! Nem tartalmaz fényvédőt. Figyelmeztetés: A palackban túlnyomás uralkodik. Ne tegye ki közvetlen napfénynek és 50 °C feletti hőmérsékletnek! A palackot erőszakosan felnyitni, ütögetni vagy tűzbe dobni nem szabad, még üres állapotban sem! Jól szellőző helységben alkalmazza. A spray alkalmazásakor tartsa a palackot függőleges helyzetben. Ha a nyomófej nem működik, távolítsa el és mossa át meleg vízzel a fejet.

 

Figyelmeztetés

 

Gyermekektől távol tartandó. Amennyiben a termék nem kívánt mellékhatást okoz, azonnal értesítse orvosát és mutassa meg a csomagolást. Fújja bőrére kis adagokban. A készítményt csak a termékindikációkban feltüntetettek szerint alkalmazza. A felhasználhatóság dátumáig alkalmazza.

Kapcsolódó termékek