Menü

 képe
 képe

BIODERMA PIGMENTBIO ÉRZÉKENY TERÜLETEKRE KRÉM 75ML

Kiszerelés: 75 9999
Készlet: 99999
kiemelt
9 899 Ft
7 794 Ft + Áfa
(egységár: 128 687 Ft / l)

Termékleírás

Célzott kezelés, az elszíneződőtt irritált érzékeny területekre sötét foltokr, a intim valamit sérülékeny területekre.

Test egyes területei hajlamosabbak pigmentációs problémákra. A bőr elszíneződésének okai: súrlódás (például ruha miatt), szőrtelenítés és a bőr túlzott reakciója.

A Pigmentbio krém érzékeny területekre termék ragyogóvá és egyenletessé teszi a dörzsölésnek kitett területeket (térd, könyök, nyak, hónalj, comb, ágyék) és a külső intim területeket.
arna tengeri alga kivonat megnyugtatja a bőrt és segít megelőzni a bőrpír kialakulását. Aktív összetevők szabadalmaztatott kombinációját tartalmazza, amely korlátozza a hiperpigmentáció kialakulásáért felelősbiológiai mechanizmusokat, így biztosítva a bőr optimális ragyogását és a hiperpigmentáció megelőzését. Gazdag textúra, amely nem hagy ragadós érzetet. Nagyon jó bőrtolerancia. Illatanyagot nem tartalmaz. Nőgyógyászati és bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt.Felnőttek számára.

Használata

Használja a Pigmentbio Krém Érzékeny területekre terméket naponta egyszer vagy kétszer előzetesen alaposan megtisztított bőrére az érintett területeken. Használja közvetlenül szőrtelenítés után, hogy megelőzze a bőr kipirosodását és színelváltozását. Kizárólag külső használatra.

Kapcsolódó termékek