Menü

 képe
 képe

Vichy DERCOS K Korpásodás elleni sampon hámlasztó hatással 250 ml

Kiszerelés: 250 9999
Készlet: 99999
kiemelt
6 499 Ft
5 117 Ft + Áfa
(egységár: 25 996 Ft / l)

Termékleírás

 

Korpásodás elleni sampon hámlasztó hatással letapadt, zsíros korpa, viszketés és zsírosodás ellen.

 

A Vichy DERCOS K Korpásodás elleni sampon kíméletes hámlasztó összetételének köszönhetően alaposan távolítja el a korpát, a zsíros lerakódásokat és a szennyeződéseket a fejbőrről. Hipoallergén, érzékeny fejbőrön tesztelt. Mindennapi használatra is megfelelő. A semleges pH értékű (pH 5,5*) formula felveszi a harcot a fejbőr mikrobiom egyensúlyhiánya következtében kialakuló korpásodással szemben. |*A bőr fiziológiás pH értéke 5,5 +/- 0,3

 

Bőrgyógyászok által legtöbbször ajánlott dermokozmetikai márka korpára. (IQVIA™ reprezentatív kutatás, 2019 november-december, Magyarország, 60 bőrgyógyász részvételével, az alábbi kérdésre adott válasz alapján: Mely dermokozmetikai márkát ajánlja Ön leggyakrabban az alábbi indikációban: korpa?)|A fejbőr megtisztul a lerakódott zsíros korpától, mélyen kitisztul, a haj felfrissültnek érződik.

 

Használati utasítás

 

Nedves fejbőrbe masszírozza be a hámlasztó hatás érdekében. Hagyja hatni 3 percig, majd alaposan öblítse le. Ha szembe kerül, azonnal alaposan öblítse ki! Használja önmagában, vagy samponkúra kiegészítéseként. Akár mindennapi használatra is.

 

      
 

 

Kapcsolódó termékek