Menü

 képe
 képe
Kiszerelés: 40 0
Készlet: 99999
kiemelt
23 799 Ft
18 739 Ft + Áfa
(egységár: 594 975 Ft / l)

Bőrtípus:

A szabályozó hatású Dr.Hauschka Intenzív kúra érett bőrre speciálisan az igényes, érett bőr szükségleteihez igazodik. Kiegészítő normalizáló impulzust nyújt számára.


Fontos alkotóelemek:

A kompozíció a természet válogatott kincseit egyesíti ritmizált formában: vitalizáló drágaköveket (kék turmalin, borostyán, regeneráló arany), a nedvesség megőrzését segítő gyógynövényeket (fehérliliom és mályva), természetes termálsóvizet Bad Bentheimből és szantálfa vizet.


Hatása:

A Intenzív kúra érett bőrre alkalmazása segíti a bőr regenerációs erejének megőrzését és támogatását. A bőrkép láthatóan finomodik és kisimul. Ezzel egy időben a bőr rugalmassága, formaereje is támogatást kap, sugárzó, lágy és ápolt lesz.


Alkalmazása:

A reggeli Dr. Hauschka Mélytisztítóval történt tisztítás után az Arctonik helyett körülbelül 5 pumpányit az arcra permetezünk belőle és azt a kezünkkel finoman benyomkodjuk a bőrbe. Reggelente ezt követően az igényes, érett bőrre nappali ápolásként a Dr. Hauschka Regeneráló nappali krémet vigyük fel. Este a Mélytisztítóval való tisztítás után csak az Intenzív kúrát permetezzük a bőrre, és ezután ne tegyünk rá semmi mást. Harmonizáló kúraként évente négyszer 28 napig alkalmazzuk.


Sajátosság:

A 40 milliliteres üveg tartalma egy kúrához elegendő.


Összetevők:


Aqua, Santalum Album Distillate, Sales, Parfum, Lilium Candidum Extract*, Ginkgo Biloba Extract*, Olea Europaea Leaf Extract*, Crataegus Monogyna Extract*, Althaea Officinalis Leaf Extract*, Gold*, Amber Powder*, Tourmaline*, Royal Jelly*, Mel*.


* higított, ritmizált összetevők

Kapcsolódó termékek