Menü

 képe
 képe

Dr. Hauschka Intenzív kúra változó korban 40 ml

Kiszerelés: 40 9999
Készlet: 99999
kiemelt
19 499 Ft
15 354 Ft + Áfa
(egységár: 487 475 Ft / l)

Bőrtípus:

A harmonizáló Dr. Hauschka Intenzív kúra változó korban speciálisan igazodik a menopauza időszakát élő nők bőréhez. Az alapápolás kiegészítéseként alkalmazható az arc és nyak pigmentfoltjai vagy a hőhullámok okozta vörös foltok esetén.


Fontos alkotóelemek:

A kompozíció a természet válogatott kincseit egyesíti ritmizált formában: a vörösen ragyogó rubin, ezüst tartalmú argentit, kiegyenlítő hatású barátcserje és indiánasszony gyökér, természetes termál só víz Bad Bentheimből, harmonizáló rózsavíz.


Hatása:

Segít a bőrnek regenerálódni és erősíti azt. Alkalmazás után a bőr vitálisabbnak hat, lágy és nagyon ápolt megjelenésű lesz.


Alkalmazása:

A reggeli Dr. Hauschka Mélytisztítóval történt tisztítás után az Arctonik helyett körülbelül 5 pumpányit permetezünk belőle az arcra, és azt a kezünkkel finoman benyomkodjuk a bőrbe. Reggelente ezt követően az igényes, érett bőrre nappali ápolásként Dr. Hauschka Regeneráló nappali krémet vigyünk fel. Este a Mélytisztítóval való tisztítás után csak az Intenzív kúrát permetezzük a bőrre, és ezután ne tegyünk rá semmi mást. Harmonizáló kúraként évente négyszer 28 napig alkalmazzuk.


Sajátosság:

A 40 milliliteres üveg tartalma egy kúrához elegendő.


Összetevők:


Aqua, Rosa Damascena Distillate, Sales, Parfum, Citronellol*, Bellis Perennis Extract1, Tilia Cordata/Platyphyllos Extract1, Vitex Agnus Castus Extract1, CImicifuga Racemosa Extract1, Ruby Powder1, Argentite1.


1 higított, ritmizált összetevők


*természetes éterikus olajok alkotórészei

Kapcsolódó termékek