Menü

 képe
 képe

Dr. Hauschka Med Zsálya szájvíz 300 ml

Kiszerelés: 300 9999
Készlet: 99999
kiemelt
3 989 Ft
3 141 Ft + Áfa
(egységár: 11 967 Ft / l)

Erősíti és feszesíti a fogínyt, friss leheletet biztosít.A Dr.Hauschka Med Zsálya szájvíz segít megelőzni a szájüregi gyulladásokat, stabilizálja a szájflórát, így a kórokozó baktériumok nem tudnak megtelepedni. A mirha, ratanhia gyökér és a vérontó pimpó kivonatai segítségével erősíti, feszesíti a fogínyt. Harmonizáló hatású a gyulladáscsökkentő zsálya, a sebgyógyulást elősegítő körömvirág és az irritációt csökkentő orvosi ziliz kivonatainak alkalmazásával. Az antibakteriális hatású éterikus olajok kombinációja friss leheletet biztosít. Azonnal alkalmas a felhasználásra, nem kell hígítani. Nem tartalmaz kémiai-szintetikus színező-, illat- és konzerváló anyagokat és hozzáadott fluoridoktól és tenzidektől mentes.Alkalmazás:

A szájvizet felhasználás előtt fel kell rázni. A gyermekbiztos zárókupakot a megjelölt helyen kell összenyomni és elforgatni. A felhasználásra már kész oldatot öntsük a zárókupakba, majd harminc másodpercig öblögessük vele a szájüreget. Kb. 9 tömegszázalék alkoholt tartalmaz, ezért lehetőség szerint ne nyeljük le, és gyerekeknél ne alkalmazzuk emiatt a készítményt.


Összetevők:


Aqua, Alcohol, Sorbitol, Althaea Officinalis Leaf Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Krameria Triandra Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Potentilla Erecta Root Extract, Aesculus Hippocastanum Bark Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Commiphora Myrrha Resin Extract, Parfum, Limonene*, Eugenol*, Linalool*, Chondrus Crispus Extract, Sodium Silicate, Glycerin, Propolis Cera.


*természetes éterikus olajok alkotórészei

Kapcsolódó termékek