Menü

EUCERIN HYALURON-FILLER+VOLUME LIFT NAPPALI +ÉJSZAKAI ARCKRÉM 50ML+50ML (50%)

Kiszerelés: 50+50 9999
Készlet: 99999
kiemelt
18 899 Ft
14 881 Ft + Áfa
(egységár: 18 899 Ft / db)

Termékleírás

Az éjszakai arckrém 3 aktív hatóanyag kombinációjával fejti ki hatását.

A kimagasló hatékonyságú magnolol segít a bőr feszességét javítósejtek számának és nagyságának növelésében. Az oligo-peptidek segítik a kollagén hálózat stimulálását, mely által a bőr feszesebbé válik. A hialuronsav intenzíven hidratálja a bőrt és segít a ráncok csökkentésében.

Az arckrém dexpanthenol tartalma segíti a bőr regenerációját az éjszaka folyamán. Az arcbőr érezhetően feszesebbé, a ráncok halványabbá válnak. Illatanyagot tartalmaz.

Termékleírás

Azokra a tényezőkre fejti ki hatását, amelyek a bőr megereszkedéséért, az arckontúr gyengüléséért és a feszesség csökkenéséért felelősek.

A kimagasló hatékonyságú magnolol segít a bőr feszességét javító sejtek számának és nagyságának növelésében. Az oligo-peptidek segítik a kollagén-hálózat stimulálását, így a bőr feszesebbé válik. A hialuronsav intenzíven hidratálja a bőrt és segít a ráncok csökkentésében.

A nappali arckrémek 15-ös fényvédő faktorral + UVA-szűrővel hatékony védelmet nyújtanak a bőr idő előtti öregedése és a ráncok elmélyülése ellen. Mindkét termék kiváló sminkalap. Az arcbőr érezhetően feszesebbé, a ráncok halványabbá válnak. Illatanyagot tartalmaz.

Kapcsolódó termékek