Menü

 képe
 képe

La Roche-Posay ANTHELIOS XL SPF50+ / UVA-PPD 28 Színezett mattító napvédő gél-krém 50 ml

Kiszerelés: 50 0
Készlet: 1
kiemelt
7 799 Ft
6 141 Ft + Áfa
(egységár: 155 980 Ft / l)

Termékleírás

 

Anthelios SPF50+ / UVA-PPD 28 mattító szinezett napvédő gél-krém illatanyagmentes, széles spektrumú, magas (UVA, UVB) védelmet nyújt, valamint hozzájárul a szennyezett levegő és az infravörös A-sugárzás okozta károsodások megelőzéséhez. Fokozottan vízálló. Nem hagy fehér nyomot. AzAIRLICIUM™ technológia által azonnal beszívódik, szabályozza a bőr kifényesedését.

 

A szabadalmaztatott XL-PROTECT technológia széles spektrumú nagyon magas védelmet biztosít az UVA-, UVB-sugarak ellen, valamint segít óvni a bőrt a szennyezett levegő és az infravörös sugárzás káros hatásaival szemben.AIRLICIUM™ technológia(silica) : Mattító mikro-részecskék. Azonnal beszívódnak a bőrbe és szabályozzák a bőr különböző okok (faggyú, izzadság és páratartalom) miatt kialakuló fénylését

 

Használati utasítás

 

Alkalmazzuk a bőrápolási rutin utolsó lépéseként! Kiváló sminkalap.

A készítményt közvetlenül napozás előtt vigyük fel a bőrre! Napozás közben, különösen fürdés, izzadás vagy törölközés után gyakran és bőségesen vigyük fel újra a készítményt, hogy folyamatos védelmet biztosítson a bőrnek!

 

Figyelem: A túlzott napozás veszélyes! Ne tartózkodjunk túlzottan hosszú ideig a napon még akkor sem, ha napvédő készítményt használunk, mert egyetlen napozószer sem nyújt 100%-os védelmet! Csecsemőket és kisgyermekeket ne tegyük ki közvetlen napsugárzásnak! 

Kapcsolódó termékek