Menü

 képe
 képe

La Roche-Posay Redermic retinol koncentrált bőrápoló 30 ml

Kiszerelés: 30 ml
Készlet: 99999
kiemelt
11 199 Ft
8 818 Ft + Áfa
(egységár: 369 567 Ft / l)

TermékleírásA REDERMIC Retinol Koncentrált bőrápoló segít simítani a mély ráncokat és a bőrfelszínt. Hozzájárul az arcszín egységesítéséhez és az öregedési foltok csökkenéséhez.A REDERMIC Retinol Koncentrált bőrápoló a tiszta és a fokozatosan felszabaduló retinol egyedülálló kombinációját tartalmazó formulája jelentős dózisú retinolt juttat a bőrbe az optimális hatékonyságért, ugyanakkor szem előtt tartva az érzékeny bőr tolerálhatóságát. A tiszta retinol az egyik leghatékonyabb aktív hatóanyagként ismert összetevő, mely a napfény okozta bőröregedést célozza a ráncok és az öregedési foltok csökkentéséért. A fokozatosan felszabaduló retinol hozzájárul a fokozott öregedésgátló hatékonysághoz, ugyanakkor figyelembe veszi az érzékeny bőr toleranciaküszöbét.A napfény okozta öregedés (photoaging) jelei:
  • A genetikai tényezők a természetes, endogén öregedéshez vezetnek, amit a sejtmegújulás lelassulása jellemez. Ez egy visszafordíthatatlan jelenség. Az endogén öregedés látható jelei: a bőrszárazság, a felszíni ráncok, a feszességvesztés és a mély ráncok.

  • Az úgynevezett exogén környezeti tényezők felgyorsíthatják ezt a folyamatot.

    A napsugárzás a bőröregedés az egyik fő okozója a dohányzás és a stressz mellett.Ezek az egyénenként változó tényezők stimulálják az oxidatív stresszért felelős szabad gyökök felszabadulását, amelyek sejtdegenerációt okozhatnak.

Ezt a kifejezetten a napsugárzáshoz kapcsolható stresszfaktort nevezzük napfény okozta bőröregedésnek (photoaging), ami a bőr idő előtti öregedésének egyik formája, a bőr minden rétegét érinti.Használati utasításVidd fel esténként az arcra és a nyakra.
Kapcsolódó termékek