Menü

 képe
 képe
Kiszerelés: 50 0
Készlet: 99999
kiemelt
7 899 Ft
6 220 Ft + Áfa
(egységár: 47 394 Ft / l)

TermékleírásA ROSALIAC CC krém azonnal elfedi a bőrpírt és a bőrtónus egyenetlenségeit a természetesen egyenletes arcszín érdekében.Az ambophenollal és tisztított ásványi pigmentekkel dúsított, UV-szűrő rendszerrel ellátott ROSALIAC CC krém halványítja a bőrpírt és segít megelőzni annak kiújulását vagy súlyosbodását (fény által kiváltott pirosodás), miközben a természetesen egyenletes arcszín érdekében azonnali fedőhatást biztosít.A bőrápoló textúra (nagy víztartalom) és a sminktextúra (illékony olajak) tökéletes egyensúlya

A ROSALIAC CC krém összetétele 40-45% vizet tartalmaz.

Ez biztosítja a könnyű felvitelt, a kényelmes összetételt és a természetes fedést.Nagyon tartós. Rosaceára hajlamos és pirosodás által érintett érzékeny bőrön tesztelve. Nikkelre ellenőrzött.

A pigmentek a LA ROCHE-POSAY sminkjeiben alkalmazottakkal azonosak, rendkívül szigorú minőségi követelmények vonatkoznak rájuk. Az érzékeny bőr toleranciájára tekintettel tisztítjuk, teszteljük és válogatjuk a pigmenteket.

A ROSALIAC CC krém a La Roche-Posay smink-formulációs alapelveknek megfelelő illékony olajakat tartalmaz.

A tökéletes fedés érdekében optimális pigmenteloszlást biztosít.Használati utasításNaponta alkalmazza az egész arcon. Helyettesíti az arckrémet és az alapozót.
Kapcsolódó termékek