Menü

 képe
 képe

NUXE HUILE PRODIGIEUSE RICH TÖBBFUNKCIÓS SZÁRAZOLAJ ARCRA, TESTRE, HAJRA 100ML

Kiszerelés: 100 9999
Készlet: 99999
kiemelt
14 499 Ft
11 417 Ft + Áfa
(egységár: 144 990 Ft / l)

Termékleírás

Többfunkciós szárazolaj arcra, testre, hajra.

A Nuxe Huile Prodigieuse Rich többfunkciós száraz olaj illatának alapjegye továbbra is a narancsvirág, ehhez azonban társul pár csepp frissítő Petitgrain esszencia is.

A NUXE ikonikus terméke 7 különböző növényi olaj koncentrátumát tartalmaz, amelyek segítenek megtartani a bőr és a haj természetes nedvességtartalmát, egyedülálló száraz tapintása.

A Huile Prodigieuse Floral ugyanolyan természetes összetételű olajokat tartalmaz, mint a klasszikus változat, amely bizonyítottan képes táplálni, javítani és megszépíteni a bőrt és a hajat. 96,9%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, valamint hét értékes növényi olajat: a Tsubaki (hidratáló), Argán (bőrjavító), Makadámia (tápláló), Borágó (bőrsimító), Kamélia (hidratáló), Mogyoró (bőrvédő), Édes Mandula (bőrpuhító). Az új és különleges szárazolaj textúra megegyezik az eredeti verzióval, biztosítja a selymes, nem ragacsos végeredményt . Valódi érzéki kényeztetés.
Az új illat egy valódi virágcsokor, aminek fő jegyei között megtaláljuk az örömteli illatot árasztó magnóliát.

Ez a virágos szívjegy gyengéden olvad össze a fehér pézsmával és a vibráló citrusos jegyekkel. A grapefruit pezsdítő harmóniájának találkozása a citrom a narancs és a bergamot esszenciájával. A Huile Prodigieuse Florale illat alapjegye továbbra is a narancsvirág, ehhez azonban társul pár csepp frissítő Petitgrain esszencia is.


Kapcsolódó termékek