Menü

 képe
 képe

URIAGE AGE PROTECT RÁNCTALANÍTÓ FLUID SPF30 40ML

Kiszerelés: 40 9999
Készlet: 99999
kiemelt
10 599 Ft
8 346 Ft + Áfa
(egységár: 264 975 Ft / l)

Termékleírás

Többfunkciós ránctalanító bőrápolás, ráncok, feszességvesztés és a bőr öregedésének minden jele ellen, bőrgyógyászatban is alkalmazott hatóanyagokkal. Kék fény elleni és UVA/UVB védelemmel. Ez a bőrtökéletesítő, könnyű fluid egyszerre hat a bőr öregedésének minden jele ellen és véd a károsító, a bőr korai öregedését okozó napi agresszióktól: kék fény, UV sugárzás, környezeti szennyezok, stressz, fáradtság stb.

Uriage anti-aging innováció: az új BLB szabadalmat kombinálja magas hatékonyságú ránctalanító összetevőkkel (retinol, nagyon kis molekulasúlyú hialuronsav, sárkányvér növényi kivonat és vitaminok) és az Uriage termálvíz egyedülálló hatásaival, hogy láthatóan simítsa a ráncokat és a finom vonalakat, csökkentse a bőr feszességének vesztését és a teltség hiányát, megemelje az arckontúrt, viszszaadja a bőr ragyogását, vitalitását, hidratáltságát, egységesebbé tegye az arcszínt, miközben védjen a barna foltok megjelenésétől, a bőr idő előtti öregedését okozó környezeti szennyezőktől és a mobiltelefonokból és egyéb képernyőkből származó, bőrre káros mesterséges kék fénytől. SPF30 UV védelemmel és pórusösszehúzó aktív összetevőkkel gazdagított összetétele védettebbé és simábbá teszi a bőrt. Kitűnő sminkalap.

Az Uriage bőrápoló készítményeit bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki. Hatásuk számos vizsgálattal igazolt.

Használat

  • Reggel vigye fel a megtisztított és megszárított arcra és nyakra.
  • Éjszakára használjon AGE PROTECT DETOX vagy PEELING éjszakai krémet.
  • Szembe ne kerüljön.
  • Retinol tartalma miatt terhesség ideje alatt nem alkalmazható.
  • Bizsergő érzés esetén tartson szünetet a használattal.

Kapcsolódó termékek