Menü

 képe
 képe
Kiszerelés: 40 9999
Készlet: 99999
kiemelt
6 499 Ft
5 117 Ft + Áfa
(egységár: 162 475 Ft / l)

Termékleírás

Száraz és nagyon száraz arcbőr

Gazdag bársonyos textúra. Hidratál, táplál, fokozza arcbőre ragyogását. Uriage termálvízzel ápolja a bőrt. 24h hidratáció.

Különleges összetevője az Uriage termálvíz, mely a Francia Alpokban fakad, kivételesen gazdag ásványi anyagokban, nyomelemekben és antioxidánsokban, erősíti a barriert és természetes izotóniás tulajdonságának köszönhetően a bőrrel tökéletes ozmózisban fejti ki bőrápoló hatását, ezért is nevezik a bőr vizének. Az Uriage Termál Központban 200 éve használt jótékony víz, különleges hatóanyagként beépül minden URIAGE termékben, hogy hidratálja, nyugtassa és védje a bőrt, még a legérzékenyebbet is.

Az Uriage termál krém bőre tubusba zárt "termálfürdője". Gazdag tápláló, hidratáló állag finoman beolvad a bőrébe és feltölti azt egy különleges hármas hatású hidratáló komplex (Uriage termálvíz + H2O Patch + Aquaxyl) segítségével:

  1. Regenerálja a bőr hidratáló mechanizmusait,
  2. Fokozatosan felszabaduló hidratáló összetevői segítségével, folyamatosan maximumon tartja az epidermisz hidratáltságát.
  3. Helyreállítja a bőr barriert és újjáéítí a bőr hidrolipid rétegét, hogy gátolja a dehidratációt.
  • Használatával a bőr tökéletesen táplált, bársonyos, hidratált, revitalizált és ragyogóbb lesz, teltebbnek látszik.
  • Nem komedogén, hypoallergén.

Az Uriage bőrápoló készítményeit bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki. Hatékonyságuk számos vizsgálattal igazolt.

Használata

Reggel és/vagy este vigye fel a megtisztított arcára és nyakára. Szembe ne kerüljön.

Kapcsolódó termékek