Menü

 képe
 képe

Vichy Capital Soleil Beach Protect Hidratáló naptej arcra és testre SPF50+ 300ml

Kiszerelés: 300 ml
Készlet: 1
6 239 Ft
4 913 Ft + Áfa
(egységár: 18 717 Ft / l)

Termékleírás

 Bőrgyógyászok közreműködésével kifejlesztett, hipoallergén, hatékony védelmet biztosító napvédő minden bőrtípusra, az egész család számára.Vízálló, hidratáló naptej nagyon magas védelemmel az egész család számára, gazdaságos kiszerelésben.

 

A CAPITAL SOLEIL BEACH PROTECT formulákat a vízpartra tervezték, hogy segítsenek megóvni a bőr naptőkéjét. A fényvédelem mellett segítenek a bőr hidratálásában és kellemes használatot biztosítanak. A VICHY CAPITAL SOLEIL BEACH PROTECT Hidratáló naptej arcra és testre SPF50+ nagyon magas védelmet nyújt az UV-sugarakkal szemben, és gazdaságos kiszerelésének köszönhetően ideális az egész család számára.

 

Használati utasítás

 

A készítményt közvetlenül napozás előtt vigye fel. Gyakran és bőségesen vigye fel újra a terméket, hogy folyamatos védelmet biztosítson bőrének, különösen úszás vagy törölközés után.

 

A túlzott napozás veszélyes. A csecsemőket és a kisgyermekeket ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak. Ne tartózkodjon túlzottan hosszú ideig a napon még akkor sem, ha napvédő készítményt használ, mert egyetlen napozószer sem nyújt 100%-os védelmet. A készítményt közvetlenül napozás előtt vigye fel bőrére. Napozás közben, különösen fürdés, izzadás vagy törülközés után gyakran és bőségesen vigye fel újra a készítményt, hogy folyamatos védelmet biztosítson bőrének. Ne használja a szemkörnyék területén. Szembe kerülés esetén azonnal és alaposan öblítse ki. Kerülje a textilekkel való érintkezést.

Kapcsolódó termékek