Menü

 képe
 képe

Vichy Capital Soleil Öregedésgátló antioxidáns napvédő krém SPF50 50ml

Kiszerelés: 50 9999
Készlet: 1
egeszsegpenztarra
7 799 Ft
6 141 Ft + Áfa
(egységár: 155 980 Ft / l)

Termékleírás

 

Napvédő krém nagyon magas védelemmel, mely segít csökkenteni a ráncok megjelenését, növelni a bőr rugalmasságát és ragyogását.

 

A Vichy Capital Soleil Öregedésgátló antioxidáns napvédő krém fermentált fekete tea kivonatot tartalmazó összetétele által felveszi a harcot az öregedéssel szemben és növeli a bőr ragyogását. A formula C-vitaminban gazdag Camu Camu kivonatot is tartalmaz annak érdekében, hogy hozzájáruljon az antioxidáns hatáshoz és védje a bőrt a külső hatásokkal szemben. A krémes dry-touch textúra gyorsan beszívódik és matt hatást eredményez.

 

Bőrgyógyászok közreműködésével kifejlesztett, hipoallergén napvédő, mely a fotostabil és széles spektrumú UVA- és UVB- sugarak elleni fényszűrőknek köszönhetően felveszi a harcot a káros UV-sugarakkal szemben és védi az értékes naptőkénket.

 

Használati utasítás

 

A készítményt közvetlenül napozás előtt vigye fel. Gyakran és bőségesen vigye fel újra a terméket, hogy folyamatos védelmet biztosítson bőrének, különösen úszás vagy törölközés után.

 

A túlzott napozás veszélyes. A csecsemőket és a kisgyermekeket ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak. Ne tartózkodjon túlzottan hosszú ideig a napon még akkor sem, ha napvédő készítményt használ, mert egyetlen napozószer sem nyújt 100%-os védelmet. A készítményt közvetlenül napozás előtt vigye fel bőrére. Napozás közben, különösen fürdés, izzadás vagy törülközés után gyakran és bőségesen vigye fel újra a készítményt, hogy folyamatos védelmet biztosítson bőrének. Ne használja a szemkörnyék területén. Szembe kerülés esetén azonnal és alaposan öblítse ki. Kerülje a textilekkel való érintkezést.

Kapcsolódó termékek