Menü

 képe
 képe

Vichy Capital Soleil Pigmentfoltok elleni színezett napvédő krém SPF50+ 50 ml

Kiszerelés: 50 9999
Készlet: 3
egeszsegpenztarra
8 099 Ft
6 377 Ft + Áfa
(egységár: 161 980 Ft / l)

Termékleírás


A Vichy Capital Soleil Pigmentfoltok elleni színezett napvédő krém nagyon magas védelmet nyújt a bőrnek és hozzájárul az arcszín egységes megjelenéséhez. Formulája gyorsan beszívódik és természetes matt hatást kölcsönöz az arcbőrnek. Rendszeres használatával a sötét foltok halványodhatnak. Védi a bőrt a további pigmentfoltok kialakulásától köszönhetően a fotostabil és széles spektrumú UVA- és UVB- sugarak elleni fényszűrőknek és a phe-resorcinolnak. Segít megóvni a bőrt a leégéstől. Könnyű, nem zsíros állaga mindennapos használatra is alkalmas.

  Színezett formulája által segít halványítani a pigmentfoltokat, miközben védi a bőrt az UVA és UVB sugaraktól. Ásványi pigmenteket tartalmazó összetételének köszönhetően az arcszín egységesebb lehet.
  Használati utasítás
  A készítményt közvetlenül napozás előtt vigye fel. Gyakran és bőségesen vigye fel újra a terméket, hogy folyamatos védelmet biztosítson bőrének, különösen úszás vagy törölközés után.
  A túlzott napozás veszélyes. A csecsemőket és a kisgyermekeket ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak. Ne tartózkodjon túlzottan hosszú ideig a napon még akkor sem, ha napvédő készítményt használ, mert egyetlen napozószer sem nyújt 100%-os védelmet. A készítményt közvetlenül napozás előtt vigye fel bőrére. Napozás közben, különösen fürdés, izzadás vagy törülközés után gyakran és bőségesen vigye fel újra a készítményt, hogy folyamatos védelmet biztosítson bőrének.
  Ne használja a szemkörnyék területén. Szembe kerülés esetén azonnal és alaposan öblítse ki. Kerülje a textilekkel való érintkezést.


 

Kapcsolódó termékek