Menü

 képe
 képe

Vichy Idéal Soleil Hidratáló naptej gyerek arcra és testre SPF50 300 ml

Kiszerelés: 300 ml
Készlet: 1
6 399 Ft
5 039 Ft + Áfa
(egységár: 19 197 Ft / l)

Termékleírás

 A Vichy Idéal Soleil Hidratáló naptej nagyon magas védelmet nyújt a gyerekek érzékeny bőrének az UV-sugarak ellen. A kellemes tej állaga egyszerű felvihető, hosszantartó komfortérzetet biztosít.Nagy kiszerelésű naptej gyerekeknek nagyon magas védelemmel.

 

Bőrgyógyászok és gyermekorvosok felügyelete mellett ellenőrzött, illatanyagmentes és hipoallergén formula, mely fotostabil és széles spektrumú UVA- és UVB- sugarak elleni fényszűrőket tartalmaz, annak érdekében, hogy felvegye a harcot a káros UV-sugarak ellen és megvédje a gyerekek értékes naptőkéjét.
 

Használati utasítás

 

A készítményt közvetlenül napozás előtt vigye fel. Gyakran és bőségesen vigye fel újra a terméket, hogy folyamatos védelmet biztosítson bőrének, különösen úszás vagy törölközés után.

 

A túlzott napozás veszélyes. A csecsemőket és a kisgyermekeket ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak. Ne tartózkodjon túlzottan hosszú ideig a napon még akkor sem, ha napvédő készítményt használ, mert egyetlen napozószer sem nyújt 100%-os védelmet. A készítményt közvetlenül napozás előtt vigye fel bőrére. Napozás közben, különösen fürdés, izzadás vagy törülközés után gyakran és bőségesen vigye fel újra a készítményt, hogy folyamatos védelmet biztosítson bőrének. Ne használja a szemkörnyék területén. Szembe kerülés esetén azonnal és alaposan öblítse ki. Kerülje a textilekkel való érintkezést.

Kapcsolódó termékek