Menü

 képe
 képe

Vichy Liftactiv Specialist Peptide-C Öregedésgátló ampulla ráncok ellen 1,8ml x 10

Kiszerelés: 18 0
Készlet: 99999
kiemelt
12 679 Ft
9 983 Ft + Áfa
(egységár: 697 345 Ft / l)

TermékleírásKoncentrált öregedésgátló ampulla peptidekkel, hialuronsavval és C-vitaminnal a ráncok, a feszességvesztés és a fakó arcbőr ellen.A LIFTACTIV SPECIALIST a Vichy innovatív öregedésgátló ampulla termékcsaládja, mely olyan etalonnak számító aktív hatóanyagok magas koncentrációját tartalmazza, melyeket a bőröregedés főbb jeleinek hatékony és célzott ápolásának érdekében választottak ki.

A VICHY LIFTACTIV SPECIALIST PEPTIDE-C RÁNCTALANÍTÓ AMPULLA egy öregedésgátló bőrápoló finom vonalak, kisebb ráncok, akár a mély ráncok ellen is.

- Az ampulla kiszerelés biztosítja a hatóanyagok hatékonyságának megőrzését és garantálja a frissességet minden használatkor.

- 10 NAPOS PROGRAM a bőr kollagénvesztése miatt kialakuló ráncok láthatóságának csökkentéséért.

- A Peptide-C ránctalanító formula hozzájárul a bőrfelszín megújulásához, nedvességgel tölti fel a bőrfelszínt, simítja a ráncokat és finomítja a bőrtextúrát.

- TISZTA C-VITAMIN, a BIO-PEPTIDEK és a TERMÉSZETES EREDETŰ HIALURONSAV hatóanyagok kombinációja.

- Hatékony és minimalista formula optimális dózisban, a készítményt védő, ampulla kiszerelésben.

- ÁSVÁNYI ANYAGOKBAN GAZDAG VICHY TERMÁLVÍZZEL gazdagítva. - HIPOALLERGÉN.

- ILLATANYAGMENTES.Hidratál, teltséget ad, a bőr simábbnak, ragyogóbbank, feszesebbnek tűnhet, élettel telivé teszi a bőrt és csökkenti a ráncok láthatóságát.Használati utasításTiszta arcbőrre és nyakra vigyen fel egy fél üveg ampullát, reggel és este, a szempillák vonalának elkerülésével. Masszírozza finoman, amíg teljesen beszívódik. Használja a nappali arckrém vagy szérum felvitele előtt. Másnap reggel használjon fényvédőt tartalmazó arcápolót. Egy zsebkendő segítségével törje le az ampulla tetejét. A műanyag applikátort helyezze a nyitott ampullára. Vigye fel az ampulla felét egy vattakorongra. Használat után tegye rá a műanyag kupakot a műanyag applikátorra a második használatig. A csomag 1 applikátort tartalmaz 10 ampullához.A még jobb ránctalanító eredményért javasoljuk, hogy használja a terméket 30 napon keresztül.Javasoljuk, hogy mielőtt napra menne, vigyen fel fényvédőt arra a területre, amelyen ezt a terméket használta!Tárolja hőtől és fénytől védett helyen, 30°C hőmérséklet alatt.Felnyitás után, a formula hatékonyságának megőrzése érdekében, használja fel 48 órán belül. A folyadék színe idővel besötétedhet, de ez nem befolyásolja

a készítmény minőségét.Használata után mosson kezet! Csak a leírásnak megfelelően használja! Kerülje a szemkörnyéket és szembe ne kerüljön! Ha szembe kerül, azonnal bő vízzel öblítse ki! Bőrirritáció esetén használja ritkábban! Ha az irritáció nem múlik, hagyja abba a termék használatát és forduljon bőrgyógyászhoz! Ne használja folyamatosan a készítményt. A formula optimális megőrzéséért felnyitás előtt tartsa hűtőszekrényben.

A termék légmentes, borostyánszínű üvegbe van csomagolva. Használat után öblítse le a műanyag applikátort és hagyja megszáradni a következő használatig. Ez az ampulla üvegből készült. Kezelje óvatosan, hogy nehogy megvágja magát!
Kapcsolódó termékek