Menü

 képe
 képe
Kiszerelés: 1 9999
Készlet: 99999
kiemelt
13 999 Ft
11 023 Ft + Áfa
(egységár: 13 999 Ft / db)

Vichy Minéral 89 HYALURON-BOOSTER Bőrerősítő és teltséget adó arcápoló 50 ml

 

Termékleírás

 

Arcápoló booster Vichy Termálvízzel és hialuronsavval, ami hidratál, teltséget ad és erősíti a bőrt.

 

A Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster arcápoló alapját az ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvíz adja. A Vichy Laboratórium felfedezte a nagyon magas, 89 %-os koncentrációjú Vichy Termálvíz és a természetes eredetű hidratáló összetevő, a hialuronsav, kombinációjának rendkívüli hatékonyságát. Hidratálja a bőrt, teltséget ad azáltal, hogy nedvességgel tölti fel a bőrfelszínt, erősíti a bőr védekező képességét. Használható az arcápolási rutin első lépéseként a normál arckrém felvitele előtt vagy önmagában is arckrémként. Friss, géles állagú arcápoló. Minden bőrtípusra, érzékeny bőrre is megfelelő.

 

Segít megerősíteni a bőr védekező tulajdonságát, ellenállóbbá és teltebbé teszi azáltal, hogy nedvességgel tölti fel a bőrfelszínt. A bőr friss, hidratált és ragyogó lehet. Minimalista formulája még érzékeny bőrre is megfelelő.

  

Használati utasítás

  Igényeinek megfelelően 1-2 pumpányi mennyiséget vigyen fel megtisztított arcbőrre, reggel és este. Használható az arcápolási
   

Vichy Minéral 89 HYALURON-BOOSTER Bőrerősítő szemkörnyékápoló 15ml

Termékleírás

Egy csepp erő a bőrnek minden napra a ragyogóbb tekintetért. Hidratálja, simítja a bőrt, csökkenti a sötét karikákat Vichy Termálvízzel, hialuronsavval és koffeinnel gazdagított összetételének köszönhetően.

A Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster Bőrerősítő szemkörnyékápoló alapját az ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvíz adja, mely a francia vulkanikus régióban született. A Vichy Termálvíz magas koncentrációját kombinálták, a természetes eredetű hialuronsavval és a tiszta koffeinnel. Hidratálja, erősíti a szemkörnyék érzékeny bőrét, támogatja a bőr védekező funkcióját.

Hidratálja, erősíti a szemkörnyék érzékeny bőrét a védekező funkció támogatása által. Rendszeres használattal segít csökkenteni a sötét karikák megjelenését. Hidratáló tulajdonságának köszönhetően a kisebb ráncok kevésbé láthatóak.

 

Használati utasítás

 

Használja reggel és este!

Finoman masszírozza be a szemkörnyékbe!

rutinja első lépéseként vagy önmagában.

 

Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster Bőrerősítő és regeneráló arcmaszk 29 g

 

Termékleírás

 

Bőrerősítő és regeneráló fátyolmaszk Vichy Termálvízzel és hialuronsavval a hidratált és életerős bőrért.

A Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster arcmaszk 89% vulkanikus eredetű, ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvizet és természetes eredetű hialuronsavat egyesít frissen a mikroalga eredetű fátyolmaszkkal. A két fázis egyesítése után az arcmaszk géles állagúvá válik, hogy jól igazodjon az arckontúrokhoz. Frissíti, erősíti a bőrt és támogatja a védőfunkcióját. Valós életkörülményeknek kitett bőrön tesztelve. Akár 24 órás hidratálást nyújt, nedvességgel tölti fel a bőrt és üde ragyogással itatja át. A formula és a maszk 2 külön rekeszben van tárolva a frissességnek megőrzésért. Hipoallergén, illatmentes, alkoholmentes (=etanolmentes).

Azonnal teltséget ad és simítja a bőrt. Nedvességgel tölti fel és üde ragyogással itatja át a bőrfelszínt, akár 24 órás hidratálást nyújt. Erősíti még az érzékeny bőrt is és támogatja a védőfunkcióját. Valós életkörülményeknek kitett bőrön tesztelve.

 Használati utasítás

 1. Hajtsa be a tasakot a hátoldalon jelzett szaggatott vonal mentén. 2. Nyomja a tasakot addig, amíg a lezáró áttörik. 3. Nyomja a szérum egészét a nyíláson át a fátyolmaszk rekeszébe és bizonyosodjon meg róla, hogy a textilt teljesen átitatja. 4. Nyissa ki a tasakot és vigye fel a maszkot az arcára. 10 perc után távolítsa el és masszírozzon minden maradék szérumot az arcbőrbe, nyakba és dekoltázsba.

 

Kapcsolódó termékek