Menü

 képe
 képe

VICHY NEOVADIOL MAGISTRAL KARÁCSONYI CSOMAG 2019 50ML+50ML

Kiszerelés: 1 db
Készlet: 99999
12 399 Ft
9 763 Ft + Áfa
(egységár: 12 399 Ft / db)

A csomag tartalma:1 db Vichy Neovadiol Compensating Complex Hűsítő és bőrtömörséget adó éjszakai arckrém 50 ml

1 db Vichy Neovadiol Magistral Tápláló és bőrtömörséget fokozó balzsam nagyon száraz bőrre 50 ml

Vichy Neovadiol Compensating Complex Hűsítő és bőrtömörséget adó éjszakai arckrém 50 mlTermékleírásÖregedésgátló arckrém éjszakára teltséget adó Proxylane-nal és hialuronsavval a tömörebb, teltebb és ragyogóbb arcbőrért változókorban.A menopauza során a bőr vízhiányos lehet, ezért száraznak érződhet, elvesztheti tömörségét és ragyogását. A Vichy Neovadiol Compensating Complex Hűsítő és tömörséget adó éjszakai arckrém hidratálja a bőrt, ragyogást ad és fiatal kinézetet kölcsönöz a változókorban. A bőr egyenletesebb tónusúnak, frissnek látszódhat és az arckontúrok jobban kirajzolódhatnak. Hűsítő hatású az Aquakeep és Airlicium technológiák segítségével: a bőr hőérzete akár 2,7°C -kal is csökkenhet a krém felvitele után 15 perccel.Mindennapi használat mellett az arcbőr tömörebbnek, frissebbnek és ragyogóbbnak érződhet.Használati utasításMinden este tisztítsa meg arcbőrét majd vigye fel egyenletesen a krémet és fedezze fel a hűsítő hatást.

Vichy Neovadiol Magistral Tápláló és bőrtömörséget fokozó balzsam nagyon száraz bőrre 50 ml

TermékleírásÖregedésgátló arcápoló tápláló összetevőkkel a simább, tömörebb, tápláltabb, komfortosabb arcbőrért menopauza után.Változókor után a bőr elvékonyodik, meggyengül, fakóvá válik, elveszti tömörségét és még szárazabb lehet. A Vichy Neovadiol Magistral Tápláló és bőrtömörséget fokozó balzsam a változókor után jellemző nagyon száraz bőrre nyújt segítséget. Szabadalmaztatott Proxylane összetevővel, pórsáfrányolajjal és omega 3,6,9 zsírsavakkal segít a bőr hidratálásában, feltöltésében és táplálásában, miközben megerősítheti a bőr védőfunkcióját.Mindennapi használat mellett az arcbőr tápláltabbnak, simábbnak és komfortosabbnak érződhet. Akár 1 hónap használat után az arcbőr tömörebbnek, rugalmasabbnak látszódhat.

Használati utasítás

Minden reggel tisztítsa meg arcbőrét, majd vigye fel egyenletesen a krémet. Akár napi kétszer is használható, reggel és este.


Kapcsolódó termékek