Menü

 képe
 képe

Vichy Neovadiol Magistral Nappali és Éjszakai balzsam 2X50ML

Kiszerelés: 100 0
Készlet: 99999
kiemelt
21 399 Ft
16 850 Ft + Áfa
(egységár: 213 990 Ft / l)

Csomag tartalma1db Vichy Neovadiol Magistral balzsam 50ml1db Vichy Neovadiol Magistral éjszakai arcápoló balzsam 50ml.Vichy Neovadiol Magistral balzsam 50ml

Öregedésgátló arcápoló tápláló összetevőkkel a simább, tömörebb, tápláltabb, komfortosabb arcbőrért menopauza után.Változókor után a bőr elvékonyodik, meggyengül, fakóvá válik, elveszti tömörségét és még szárazabb lehet. A Vichy Neovadiol Magistral Tápláló és bőrtömörséget fokozó balzsam a változókor után jellemző nagyon száraz bőrre nyújt segítséget. Szabadalmaztatott Proxylane összetevővel, pórsáfrányolajjal és omega 3,6,9 zsírsavakkal segít a bőr hidratálásában, feltöltésében és táplálásában, miközben megerősítheti a bőr védőfunkcióját.Mindennapi használat mellett az arcbőr tápláltabbnak, simábbnak és komfortosabbnak érződhet. Akár 1 hónap használat után az arcbőr tömörebbnek, rugalmasabbnak látszódhat.

Vichy Neovadiol Magistral Tömörséget adó és lipidpótló éjszakai arcápoló balzsam 50 mlTömörséget adó és lipidpótló éjszakai arcápoló balzsam a változókor után.A Vichy Neovadiol Magistral Tömörséget adó és lipidpótló éjszakai arcápoló balzsam a változókor utáni nagyon száraz és tápláltságát vesztett bőrre lett megalkotva. Segít pótolni a változókor során fellépő bőrfelszíni lipidvesztést lipidekkel kidolgozott formulája által (a változókor idején lecsökkenő faggyútermelés ellensúlyozásáért). Lipidpótló összetétele omega zsírsavakban gazdag olajok magas koncentrációjával hat a lipidek pótlásáért és a lipidvesztés jeleinek ellensúlyozásáért az éjszaka során a tömörebb érzetű bőrért. A bőr azonnal intenzíven tápláltnak és komfortosabbnak érződik. A megkérdezett nők 85%-a szerint 1 hónap után a bőr feszesebbnek látszik. Javul a bőrfelszín védekező funkciója. Extra tápláló, olvadó, bársonyos balzsam textúrával. Könnyen beszívódik.Klinikailag bizonyítottan csökkenti a bőrszárazságot és növeli a bőr rugalmasságát 1 hónap után.(Klinikai pontozásos vizsgálat, 52 nő, 1 hónap után.)


Kapcsolódó termékek