Menü

 képe
 képe
Kiszerelés: 1 9999
Készlet: 99999
kiemelt
16 499 Ft
12 991 Ft + Áfa
(egységár: 16 499 Ft / db)

Csomag tartalma

 

1 db Neovadiol Phytosculpt 50ml

1 db Neovadiol Compensating Complex nappali arckrém 50ml

 

Neovadiol Phytosculpt

 

Bőrápoló teltséget adó Proxylane-nal, fitoszterolokkal és hialuronsavval a feszesebb nyakért és formáltabb arckontúrért változókorban.

 

A változókor alatt a bőr tömörsége csökkenni kezd: az elvékonyodott bőr és a feszességvesztés megereszkedett arcbőrt, nyakat és dekoltázst eredményezhet. A Vichy Neovadiol Phytosculpt Feszesítő és formáló balzsam célzottan nyakra, arcra és dekoltázsra hat. Segít finomítani a nyaki ráncokat, formálni és emelni a bőrt a nyak területén. Segít formálni, feszesíteni és megemelni az arckontúrt.

 

Rendszeres használat mellett a formula akár 8 hét után segít csökkenteni a bőr kötőszövet lazulásának látható jeleit. Növelheti a bőr feszességét és rugalmasságát. A nyak feszesebb, az arckontúr formáltabb lehet. 32 °C-on a bőrrel érintkezve a textúra rásimul a bőrre, előkészítve a bemasszírozást a nyakon és az arckontúron. Miután a textúra lehűlt, egy réteget képez a bőrön, mely optikailag segít megemelni és feszesíteni a kívánt bőrterületet.

 

Neovadiol Compensating Complex nappali arckrém

 

Termékleírás

 

Öregedésgátló arckrém teltséget adó Proxylane-nal és hialuronsavval a tömörebb, teltebb és ragyogóbb arcbőrért változókorban.

 

A menopauza során a bőr vízhiányos lehet, ezért száraznak érződhet, elvesztheti tömörségét és ragyogását. A Vichy Neovadiol Compensating Complex Tömörséget adó nappali arckrém segít hidratálni a bőrt, ragyogást adni és fiatal kinézetet kölcsönöz a változókorban. A hialuronsavval és Proxylane-nal gazdagított összetétele hozzájárul, hogy a bőr tömörebbnek és teltebbnek érződjön. A bőr egyenletesebb tónusúnak, frissnek látszódhat és az arckontúrok jobban kirajzolódhatnak. Normál és kombinált bőrre megfelelő hidratáló állag.Öregedésgátló arckrém teltséget adó Proxylane-nal és hialuronsavval a tömörebb, teltebb és ragyogóbb arcbőrért változókorban.

 

Mindennapi használat mellett az arcbőr, tömörebbnek, ragyogóbbnak, teltebbnek, frissebbnek érződhet.

 

Használati utasítás

 

Minden reggel tisztítsa meg arcbőrét, majd vigye fel egyenletesen a krémet. Akár napi kétszer is használható, reggel és este.
 


  

Kapcsolódó termékek