Menü

 képe
 képe
Kiszerelés: 1 db
Készlet: 99999
12 399 Ft
9 763 Ft + Áfa
(egységár: 12 399 Ft / db)

A csomag tartalma:

 

1 db Vichy Slow Âge Éjszakai arckrém 50 ml

1 db Vichy Slow Âge Nappali arckrém normál és száraz bőrre SPF 30 50 ml
 

Vichy Slow Âge Nappali arckrém normál és száraz bőrre SPF 30 50 ml

 

Termékleírás

 

Nappali arckrém normál és száraz bőrre a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen.

 

A Vichy Slow Âge Nappali arckrém megalkotásakor a Vichy Laboratórium azokat a jelenségeket tanulmányozta, amelyek a környezet (UV-sugárzás, környezetszennyezés), az érzelmek (stressz, fáradtság) és az életmód hatására felhalmozódnak. Ez a kutatás vezérelte egy olyan nappali arcápoló kifejlesztését, amely a bőröregedés kialakulóban lévő látható jeleit célozza meg. Ebben az egyedülálló formulában egyesítették a temészetes eredetű antioxidáns Baicalint a Bifidusszal és az ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvízzel, mely széles spektrumú UV védőfaktort (SPF 30) is tartalmaz a napfény okozta bőröregedés látható jeleinek megelőzése érdekében.

 

A Slow Âge arckrém rendszeres használattal simítja és élettel telibbé teszi az arcbőrt, segíti egységesíteni az arcszínt. Formulája segít védeni a bőrt az öregedés napfény okozta jeleitől és a barna foltok

kialakulásától.

 

Használati utasítás

 Használja minden reggel nappali arckrémként!
 

Vichy Slow Âge Éjszakai arckrém 50 ml

 

Termékleírás

 

Öregedésgátló éjszakai arckrém minden bőrtípusra, mely felüdíti, egységesíti, simítja a bőrt az élettel teli, ragyogó arcbőrért.

 

Fedezze fel a Vichy Slow Âge Éjszakai arckrémet az élettel teli, ragyogó arcbőrért. Az éjszaka tökéletes alkalom, hogy felkészítsük bőrünket a másnapra. Tiszta öregedésgátló tulajdonságú Rezveratrolt és antioxidáns Baicalint tartalmazó, természetes összetevőkkel színezett gél-krém, amely könnyen felszívódik a bőrbe. Rendszeres használattal az arcszín egyenletesebb lehet, simítja az arcbőrt és segíti a bőr védekező képességének természetes megújulását.

 

Ébredés után: a bőr alaposan hidratált és ragyogó lehet. Rendszeres használattal éjszakáról éjszakára segíti a bőrfelszín megújulását, a sejtek oxigénellátását és a kisebb ráncok simítását.

 

Használati utasítás

 Alkalmaható arckrémként: megtisztított bőrre vigye fel minden este. Használható arcmaszkként is: hetente egyszer vigyen fel egy vékony réteget, hagyja a bőrén 10 percig, majd a felesleget törölje vagy öblítse le! Kerülje el a szem és száj környékét!

Kapcsolódó termékek